Verslagen 2017-07-26T19:10:52+00:00

Ouderavond

De ouderavond was goed bezocht. Maar mocht u de ouderavond gemist hebben, dan vindt u de presentatie die in het algemene gedeelte gegeven is terug op deze link

Oudermaaltijd

Op donderdag 5 september heeft het jaarlijkese ouder-leerlingen oudermaaltijd weer plaatsgevonden. Door de ouders waren er weer heerlijke hapjes meegenomen van fruitsalades, deeghapjes, salades, pannekoeken tot een waterfontein.

Het goede weer zorgde nog voor  meer feestelijkheid.

Het was fijn om ook zoveel nieuwe gezichten te zien en de maaltijd bleek weer een leuke manier van kennismaken met elkaar.

Dat vele handen licht werk maakt merkte we goed met het opruimen. Dank daar voor!

Sportdag 5 juni

Onze jaarlijkse sportdag  heeft weer plaats gevonden. Het was een mooie dag met zon en sportieve leerlingen.

Alle leerlingen verzamelde zich bij de paperclip en hebben tot 12. 15 verschillende sporten beoefend. Van hockey, estafetteloop,voetbal, korfbal, teakwandoo, ringgolf tot turnen. De sporten werden begeleid door verschillende organisatie, ouders of leerkrachten. Daarvoor onze dank. Op onze website onder foto’s en op facebook staan foto’s.

Paaslente feest

Op woensdag 27 maart hebben alle leerlingen van  Pantarijn het Paaslente feest gevierd. Leerlingen hadden een lotje getrokken van een klasgenootje waarvoor ze een gezellig ontbijtvoor  hebben gemaakt. De klassen waren mooi versierd.

De school verzorgde het drinken en het fruit ( het fruit werd gesponsord door lidl)