Bibliotheekouders

Zoals jullie weten hebben we een bibliotheek op school, binnen Pantarijn vinden wij het belangrijk dat alle leerlingen uitgedaagd worden om te lezen . Leerlingen worden gevraagd om de bibliotheek zelf bij te houden.

Maar er zijn ook ouders die zich hiervoor inzetten.

Het bijhouden van de bibliotheek en ook zorgen dat de nieuwe (tweedehandsboeken) worden gestickerd. We hebben nu 5 ouders die hierbij helpen. Maar extra hulp is altijd fijn, al is het 2 uurtje per maand.

De Biebouders zijn: Sanela (Lina, groep 6-7a), Barbara (Fabian groep 3 en Silvan groep 6-7b), Marianne (Liselot, groep 3 en Daan, groep 6-7b),Annemarieke ( Siem groep 1&2 en Mats 6-7 b) , Geeske, (Sietse groep 6/7b)

Tevens doen we ook een oproep voor nieuwe boeken (of tweedehandsboeken); mocht u boeken in de kast hebben die niet meer worden gelezen, deze zijn zeer welkom!