Activiteiten Commissie

Activiteiten Commissie 2017-07-31T06:15:46+00:00

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert samen met 1 leerkracht door middel van werkgroepen verschillende activiteiten die buiten het reguliere onderwijs en buiten het reguliere schoolbudget vallen. Want het regulierse schoolbudget wordt tenslotte ingezet voor het lesgevem

De ouderbijdrage wordt hiervoor ingezet. Zonder deze ouders maar ook de ouderbijdrage kunnen dee activiteiten niet worden georganiseerd. Het gaat om dus om (feestelijke )activiteiten, zoals sinterklaas,kerst, sportdag, lente ontbijt, koningsdag  en het schoolreisje.

Wilt u meer weten over onze activiteitencommissie, of wilt u zelf meehelpen en meedenken om onze activiteiten tot een succes te maken? Neem dan gerust contact op met één van de leden van de activiteitencommissie.

De leden van de AC zijn:

Alexandra Chantal Osima Jihane

Jolanda Juf Maartje Maaike  Nathalie