Activiteitencommissie

Voor feesten en speciale gelegenheden helpen de leden van de activiteitencommissie een handje. Denk hierbij aan grote activiteiten zoals Sinterklaas, Kerst, schoolreis, eindfeest, maar ook activiteiten zoals het lente-ontbijt en dergelijke horen daarbij. De activiteitencommissie van Pantarijn bestaat momenteel uit 8 enthousiaste ouders en 1 leerkracht.

Het is natuurlijk erg leuk om al deze extra’s te kunnen bieden aan de kinderen. Vandaar ook dat u eerder gevraagd bent een financiële bijdrage te doen in de vorm van de ouderbijdrage. Ook zouden we het erg leuk vinden wanneer er nog andere ouders zijn die enthousiast zijn om met ons mee te denken en te werken. En die ons willen komen versterken in de activiteitencommissie. Vele handen maken licht werk en zo kunnen we het voor onze kinderen nog leuker maken!

Mocht u het leuk vinden om ons team te ondersteunen en te helpen bij het organiseren van leuke activiteiten voor de kinderen dan kunt u contact opnemen met onze voorzitter Judith of met juf Maartje. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

We horen graag van jullie!

De activiteitencommissie; Hester (Tijn, groep 7-8b), Nathalie (Hind, groep 6-7a en Amine, groep 7-8a), Ouarda (Selma, groep 1-2), Manon (Thom, groep 6-7a), Esther (Aelynn, groep 4-5a en Tristan, groep 7-8a), Sakina (Amani, groep 1-2), Marianne (Liselot, groep 3 en Daan, groep 6-7b), Judith (Bliss, groep 4-5b en Fedde, groep 7-8b) en Maartje.

Het gaat om dus om (feestelijke )activiteiten, zoals sinterklaas,kerst, sportdag, lente ontbijt, koningsdag  en het schoolreisje.

Wilt u meer weten over onze activiteitencommissie, of wilt u zelf meehelpen en meedenken om onze activiteiten tot een succes te maken? Neem dan gerust contact op met één van de leden van de activiteitencommissie.

De leden van de AC zijn:

AlexandraChantalOsimaJihane

JolandaJuf MaartjeMaaike Nathalie