Kinderboekenschrijfster op bezoek

////Kinderboekenschrijfster op bezoek
Kinderboekenschrijfster op bezoek 2017-07-26T12:41:12+00:00

Kinderboekenweek “Klaar voor de start!

De kinderboekenweek is weer in volle gang. De aftrap hebben we natuurlijk gedaan met z’n allen door het zingen en dansen van “Klaar voor de start!”En alle kinderen mochten op woensdag in sportkleding komen.

Verder wordt er in elke groep extra aandacht besteed aan boeken en mogen bijv. de kleuters elke dag een boek meenemen.

Op 4 oktober hebben wij bezoek gehad van Charlotte Doornheim, kinderboekenschrijfster van o.a. “Curacao voor kinderen met lef”. In de dagen vooral werd er in de klassen gelezen uit  boeken van haar . Op vrijdag werd er gepraat over’ Curacao…” maar werden er ook vooral spelletjes gedaan en woordenraadsels.  Eind van de middag konden er boeken gekocht worden en was er een signeersessie.