De Groenste School 2013

///De Groenste School 2013
De Groenste School 2013 2017-07-26T13:04:05+00:00

Prijsuitreiking “de groenste school” 27 maart

Op 27 maart jl. heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden van “de groenste school”. Wij hebben de prijs gewonnen door het uitgewerkte plan dat wij hebben ingestuurd. Het knooppunt bouwen met groen vond het een mooi plan vooral omdat er nu nog maar 1 boom staat en we veel groen terug willen laten komen. Maar vooral door  de samenwerking die is opgezocht met Portes, het restaurant deBalijePark en het Wellantcollege.

De prijs houdt in  €2.500 en advies van knooppunt bouwen met groen bij het ontwikkelen en uitvoeren van het plan voor het groene plein.

Oumnia, Nousair en Dirkje mochten de cheque van de directeur de heer den Ouden in ontvangst mogen nemen.

Voorafgaand ontving de kinderraad van groep 7 een moestuinbak uit handen van Meester Nanko om alvast te starten met de moestuin.

De aftrap van deze prijsuitreiking werd gestart door een Harlem Shake Scott en Younes. vanuit groep 8

De leerlingen hebben afgelopen week verschillende ontwerpen besproken die  door studenten van Wellantcollege zijn gemaakt. Het ontwerp nummer 2 was de favoriet, dit ontwerp wordt nog wat aangepast en de start van de aanleg van het groene plein zal ergens eind april beginnen.